Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

23.5.2015

Tyydyttävää tekemistä

Tänään matkattiin taas Tuomarinkylän Vinttikoirakeskukseen Gavan näyttelyyn. Ei olisi ollut kyllä yhtään fiilistä lähteä, mutta kerran kun aikoja sitten oli ilmoitettu niin mentiin. Nämä olivatkin aika paljon viime näyttelyä suuremmat. Ehkä tunti kaksi odottelua ja sitten meidän vuoro. Junnunarttuja oli paljon ja juokseminen oli hankalampaa ja edessä yksi pysähteli.

Gava antoi katsoa nätisti ja tunnustella. Juostiin edestakaisin ja ympyrä, nyt testasin niin, että pidin hihnaa eteen ja juoksin vähän edellä. Vaikka se miten juoksisi niin eritapaisesti kuin muut ja ei ole turkkiakaan, mikä peittäisi virheitä. Seisotuksessa Gava seisoi täydellisesti, koko arvostelun yhdessä asennossa. Voisivat ottaa mukaan "pisteisiin" tottelevaisuutta. ;) Gava ei välittänyt myös muista koirista kehässä ja odotellessa rauhoittui makaamaan. Niin helppoa liikkua sen kanssa. 

Arvostelu: 
Way untypical. Lacks complete angulation. Too high on leg, doesn't move correctly. Nice glossy coat and in good body condition.

Epätyypillinen. Puuttuu täydelliset kulmaukset (?). Liian korkeat jalat, ei liiku oikein. Kiva kiiltävä turkki ja hyvässä kunnossa.

Tulokseksi Jun T.

Otin vähän videota näyttelypaikalla sisältäen loppukevennyksen. :D


Seuraava koitos Tuusulassa 6.7. 

Treenattiin myös tokoa. Nyt ei ollut liikkeestä seisomisessa mitään ongelmaa. Otti kisamaisessa sitten painetta niistä lapsista selvästi. Maahanmenoja muutamia ja seurausta vähän. Kassissa oli lelu, joka olis ollut paras. 

Myös ennen kehää näyttelyjuoksutusta ja seisomista sekä otin pätkää videolle. 


Iltalenkille Kiran ja Mindyn kanssa. Pysähdyttiin lenkin varrella hiekkakentälle vähän treenaaman. 

Paikkamakuuta useammin palkaten ja vieressä poika potki jalkkista maaliin. Kumpikaan ei häiriintynyt. Palkkasin useasti, koska halusin, ettei mene lonkalle. Kerran meni ja käskin korjaamaan. Sivulta yksi palkka ja sen jälkeen pyysin sivulle. Nyt ei yrittänyt ennakoida mitään. Sivulla seisoin vähän liian edessä ja nousi vajaasti. Ihan erikseen vielä treeniä, että nousisi yhdellä pompulla. 

Gavan vuoro toisena. Päätin treenata seisomassa pysymistä niin, että käyn kyykyssä, heilutan käsiä, potkin maata. Nämä edessä tai sivussa ollen ok. Palkkasin aina niiden välissä ja vapautinkin usein. Jätin aina käsimerkillä seisomaan. Kiertäen ympäri oli taas vaikeata, jos liikkui sanoin "hups" ja otettiin uusiksi. Piti hitaasti kävellä ihan seläntakaa, kun kääntää pään. Tai palkata ennen seläntaakse menoa niin namia syödessä ei muistanut liikkua. Takana en voi vielä häiritä. 

Ruuti teki ensin luoksetulon takapalkalla. Nousi istumaan, jossain välin! Samaa teki viime treenissä. Seuraavassa kävelin pois, käännyin ja vapautin takapalkalle. 

Kaukoissa tein istu - seiso siirrot, odotin 3s ja heitin pallon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!