Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

22.10.2017

Pennut 8pv

Pennuista 8pvä kuvat vielä omaan postaukseen. Leikattiin tänään kynnet ja olin 20min pentulaatikossa niiden kanssa istumassa. Eniten tullut katseltua laatikon reunalta ja hetken pidettyä käsissä, enemmän useampia lyhyitä hetkiä. Tai oikeastaan Disco oli klo 5 aamulla viikon ikäinen ja Panda klo 6:40. Viralliset nimet liittyy D-pentueeseen ja Lady Gaga teemaan, koska Ravlundha Lady "Gava". Pennut onkin kuunnellut telkkarista basson ääniä Idolssin ja Vain elämään johdolla. :D Turkkien pituuden näkee vähän myöhemmin, vanhemmat lyhytkarvaisia mutta Gavan isä on pitkäkarvainen.

Disco uros 769g (päivällä). Disco jatkoi unia 10min sylissä. Trikkimerkkiä on hännän alla, mutta muualta näkee myöhemmin. Korvat on vähän ruskeahkommat kuin Pandalla ja en tiedä näkisikö poskissa aavistus ruskeaa karvaa joukossa. Katsotaan vielä jääkö piilo trikiksi tai tuleeko lisää merkkejä näkyviin.



Panda uros 872g. Ollut kokoajan vähän isompi uros, aiemmin pienemmällä erolla nyt kahtena päivänä noin 100g erolla. On näistä äänekkäämpi, joka tuntuu iltaisin pitävän omaa konserttia. Pandan myös kuulee yöllä jos äitiä ei löydy tai jos se pyörii ympyrää eikä löydä sitä. Tai jos on umpikujassa nurkassa. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!